Krav Maga Junior

Where and when?

1.1.2013-31.12.2025

Espoon Krav Maga Ry, Tapiola

Tuulikuja 1
02100 Espoo

Who for?

5 to 17 -year-olds

What does it cost?

https://www.espoonkravmaga.fi/hinnasto/

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Uudet harjoittelijat ovat tervetulleita ryhmiin tammikuussa ja elokuussa. Erilliset ilmoittautumistilaisuudet järjestetään kausien alussa.

Organizer

Espoon Krav Maga Ry

jonna(at)espoonkravmaga.fi tai mika(at)espoonkravmaga.fi


Instruction available in the following languages

suomi, englanti

Lasten ja nuorten Krav Magassa itsepuolustusharjoittelun periaatteet ovat samat kuin aikuisilla. Itsepuolustustaidon lisäksi harjoittelu kasvattaa itseluottamusta, itsekuria ja fyysistä kuntoa sekä kehittää motorisia taitoja. Kun itsetunto ja kunto kasvavat, se näkyy myös ulkoisessa olemuksessa.

Harjoituksissa opetellaan tunnistamaan erilaisia uhka- ja vaaratilanteita etukäteen. Lasten ja nuorten harjoittelu painottuu myös hyvin pitkälle ennaltaehkäiseviin tekniikoihin. Mitä nuoremmista harjoittelijoista on kyse, sitä enemmän harjoituksissa keskitytään motoristen perustaitojen kehittämiseen. Näissä harjoituksissa tekniikoita opetellaan paljon erilaisten pelien, leikkien ja kisailuiden muodossa. Hyökkäysten ja uhkien torjunnat ovat pitkälti samoja kuin aikuisilla, mutta vastahyökkäykset on muokattu lasten ikään ja kehitystasoon sopiviksi. Mitä vanhemmista harjoittelijoista on kyse, sitä enemmän harjoittelu alkaa muistuttaa aikuisten harjoittelua.

Ikäryhmät:

Kids 5-7 vuotta (sininen paita)

Young 8-10 vuotta (punainen paita)

Junior 11-13 vuotta (vihreä paita)

Teens 14-17 vuotta (harmaa paita)

Aikuiset yli 17 vuotiaat