Peliyö 2.0

Where and when?

2.4.2022-3.4.2022

Malminkartanon nuorisotalo

Piianpolku 3
00410 Helsinki

Who for?

13 to 18 -year-olds

What does it cost?

Registration

1.2.2022-27.3.2022

Registration has ended

Organizer

Operaatio Pulssi! Länsi

Operaatio Pulssin koordinaattori p.0408301945 pulssi.lantinen@hel.fiLauantaista sunnuntaihin 2.–3.4. Peliyö alkaa lauantaina klo:17.00 ja päättyy sunnuntaina klo:14.00

Malminkartanon nuorisotalo

Legendaarinen Peliyö järjestetään huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna! Tiedossa muun muassa kone- ja konsolipelaamista, lautapelejä, biljardia, pingistä sekä turnauksia, kisoja ja visoja. Tapahtuma on 13–18-vuotiaille nuorille. Lisääthän ilmoittautumisen yhteydessä "muita tietoja"-kohtaan tiedon tuotko tapahtumaan oman pelikoneen tai konsolin.

Operaatio Pulssi tarjoaa kaikille osallistujille ilta- ja aamupalan. Omia eväitä varten on osallistujilla käytössä jääkaappi, pakastin ja mikro. Malmikartanon asemalta löytyy ruokakauppa ja pizzeria.

Osallistujille tarjotaan patjoja ja rauhoitettu tila lepäämistä varten. Myös sohvilla voi torkkua, jos siltä tuntuu. Paikalla tulee olemaan koko tapahtuman ajan vähintään 3 nuoriso-ohjaajaa.

Lähtökohtaisesti oletamme, että osallistujat ovat tapahtumassa koko sen keston, mikä tarkoittaa sitä, että aikaisintaan kotiin voi lähteä klo 6 sunnuntai aamuna. Jos nuori haluaa lähteä kotiin jo aikaisemmin, tämä tulee sopia erikseen huoltajan kanssa. Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 14, mihin mennessä tilojen pitää olla tyhjät.

Mukaan tekemään tapahtumaa?

Nuoret neuvottelivat RuutiBudjetin neuvottelukunnassa Peliyön kehittämisestä ja kasvattamisesta isommaksi pelaamiseen keskittyväksi tapahtumaksi, ja näin syntyi Peliyö 2.0! Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä tätä tapahtumaa? Ilmoittaudu mukaan WhatsApissa tai viestillä Siubelle 040 183 0147.

Lisätiedot:

Toiminta on osa Operaatio Pulssi! Lännen maksutonta toimintaa 12-18-vuotiaille. Osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, tarkistathan huolellisesti, miten ilmoittautuminen tehdään! Kaikki maksuttomat toiminnot ympäri Helsinkiä löydät harrastushausta hakusanalla ”pulssi”. Lisätietoa nettisivuiltamme nuorten.helsinki/operaatiopulssi